top of page
bgImage

                                                                                                   Jobbe med oss..............FiLea klinikken !  MED HJERTE I FAGET OG FAGET I HJERTE !


Norge har alt, men mangler leger. Som helsepersonell og lege kommer man daglig i kontakt med pasienter med skjebner og historier, som hvem som helst hadde blitt rørt av. Dette kan vekke både positive og negative følelser i oss. Så spørsmålet er: Hvor mye følelser bør legge vise på jobb ? En lege må sette seg inn i pasientenes situasjon og skape et trygt rom der alle følelser er velkomne. Leger bør sevlfølgelig holde hodet kaldt på jobb, men det skader nok ikke å vise at man holder hjerte varmt samtidig. At leger viser følelser, vel og merke på en kontrollert og profesjonell måte, vil nok i mange tilfeller virke tillitsbyggende.Vi har stor pasienttilstrømning, og vi har derfor kontinuerlig et behov for å utvide med flere nye leger.


Som lege på klinikken jobber du spesielt innen fagfeltet fuksjonell medisin. Dette innebærer primærfokus på basale årsaker til vår tids helseplager og sykdomer. Din funksjon vil være utredning og behandling av pasienter for å identifisere livsstils - og miljøfaktorer som disponerer for og trigger ubalanser i kroppens fysiologi og biokjemi, samt tilrettelegge for gjenoppretting av balanse. Ernæring og livsstilstiltak står sentralt i behandlingen. Som ny lege hos oss får du et opplæringsopplegg i funksjonell medisin og følger klinikkens prinsipper for utredning og behandling.


Vi er alltid på jakt etter flere dyktige leger med Ph.D. og du er hjertelig velkommen til å sende din åpne søknad til oss om du kunne tenke deg å bli en del av Team FiLea. Åpen søknad sendes til filea.klinikk@gmail.com                                                               Dr.sci. Petar Kocicbottom of page